lide en

Coaching

VOOR ZZP-ERS, ORGANISATIES EN PARTICULIEREN.

Coaching

VOOR BEDRIJVEN, ZZP-ERS EN PARTICULIEREN.

Wat houdt coaching in?

Je krijgt inzicht in je gedragspatronen en ik help je met bewustwording; ik geef je handvatten zodat je zelf keuzes kunt maken. Welke stappen ga je maken om dichter bij je doel te komen?

Voor wie is coaching?

Als je je in deze vragen herkent, is coaching iets voor jou:

Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen?

Ik wil een andere loopbaan, maar weet niet hoe of wat ik wil?

Hoe kan ik mijn impact vergroten in mijn werk?

Hoe geef ik mijn grenzen aan?

Hoe  kan ik mijzelf beter profileren?

Hoe kan ik tactischer communiceren?

Hoe bewaar ik een juiste werk – privé balans?

Hoe kan ik doelgerichter werken?

Hoe word ik minder perfectionistisch?

Hoe kan ik mijn eigen onzekerheden en twijfels bespreekbaar maken?

Hoe kan ik assertiever communiceren?

Hoe blijf ik in mijn kracht onder hoge werkdruk en stress?

Hoe ga ik om met dominante types?

Waarom is coaching belangrijk?

Niets zo frusterend als dat je steeds vastloopt in dezelfde groef. Je weet dat je iets anders wilt, maar niet hoe.

Als je niet tevreden bent met een aspect in je leven, dan kun je 3 dingen doen:
1: het veranderen;
2: het accepteren;
3: ermee stoppen.

Waarop heb je invloed en waarop niet?
Wat zijn de mogelijkheden die je hebt om de situatie te veranderen in een richting die jou weer gelukkiger gaat maken?

Hoe pakken we personal coaching aan?

Voor de intake stuur ik je een formulier met daarin een aantal gerichte vragen.

Je kunt de intake vergelijken met een (diepte)interview, waarbij ik een beeld krijg van wie je bent, wat je probleem is en hoe jij ermee omgaat.

Ten eerste bepalen en formuleren we het doel waar je aan wilt werken. Op basis daarvan stellen we een overeenkomst op. Het is belangrijk dat we een klik voelen en ontspannen het traject in kunnen gaan.

Tijdens de coaching gesprekken ligt de focus op jouw vraagstukken. Door middel van vragen en het onderzoeken van waar jij tegenaan loopt en welke stappen je al hebt gezet, verkrijgen we inzicht in je gedragspatronen en belemmerende gedachtes, die we vervolgens kunnen aanpakken.

Gemiddeld duurt een coaching traject 5 sessies (exclusief de intake). Gesprekken duren 75 minuten en vinden circa om de 2 weken plaats. Tussen de gesprekken door ga je aan de slag met jouw nieuwe inzichten en doelen.

Tijdens het traject kijken we naar wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Pas wanneer je je doel hebt behaald en tevreden bent met het resultaat, is het traject klaar en sluiten we af. In overleg kan dit korter of langer dan 5 sessies duren.

Referenties

De werkwijze is zeer grondig, en met veel humor. Uiteindelijk zorgt Wendy dat je zelf met veel antwoorden kunt komen. Flexibel en doortastend. Raakt de kern. Het coach traject is erg goed opgezet en dus zeer professioneel. Duidelijkheid waaraan gewerkt gaat worden en dit stap voor stap afhandelen. Ook flexibel om onderwerpen te behandelen die nodig blijken te zijn gaandeweg.

REFERENTIE COACHEE

Wendy heeft een scherp anaytische kijk op zaken, is op een goede manier direct en confronterend indien nodig, zonder zaken voor te kauwen..Wat ik daarmee bedoel is dat zij je meer helpt jezelf te analyseren. Dat doet zij niet voor je, dat moet je zelf doen.. Zelf tot inzichten komen. Zij helpt je soms alleen een richting op. Ze stelt veel open vragen en stimuleert je om zelf over zaken na te denken.

REFERENTIE COACHEE

Het traject is een zeer persoonlijke rit. Wat mij persoonlijk opviel is dat Wendy vooral mij liet onderzoeken. Ze is ‘to the point’ en niet eromheen draaien. Waar zit het probleem nu echt, en het onderzoek hierna. Wendy probeert naar het diepere probleem te zoeken ipv alleen het oppervlak te raken. De betrokkenheid is hoog echter is het ook zakelijk en is er weinig tijd voor smalltalk. Dit is niet erg maar maakt de sessies erg intens.

REFERENTIE COACHEE

De betrokkenheid van Wendy was zeer groot, warm en meelevend. Ze heeft me bewust gemaakt van het probleem. We hebben in de sessies zeer gevarieerde gesprekken gehad.  Ik voelde me snel op mijn gemak bij Wendy. Hierdoor zijn er gesprekken geweest over onderwerpen waarvan ik niet wist dat daar ook vraagstukken lagen. De winst waaraan Wendy mij heeft geholpen is dat ik bij elke beslissing kan inzien dat ik een keuze hebt en het zelf moet doen.

REFERENTIE COACHEE

Wendy is doelgericht, clientgericht, oplossingsgericht en dat doet ze rustig en beheerst. Ze stelde mij snel op mijn gemak. Ze stelt gerichte vragen en wacht dan rustig op antwoord. Ze nam mij heel serieus. Maar ook konden we vaak luchtig een gesprek voeren en ook een grapje maken.

Coaching bij Wendy heeft mij bewuster gemaakt en ik ben meer naar mijzelf gaan kijken en heb mede daardoor een belangrijke stap sneller gemaakt voor mijn gevoel.

REFERENTIE COACHEE

Ik vind Wendy een prachtige mix hebben van betrokkenheid en to-the-point en analytisch zijn. Ze kon vlijmscherp de vinger op de zere plek leggen. Het begon luchtig, ik dacht zelf dat we de problemen samen makkelijk even konden ‘fixen’. Maar al snel bleek dat er oude mechanismen zitten onder de door mij ervaren problemen. Die wist Wendy heel snel boven tafel te krijgen door het stellen van vragen. Wendy deed dat precies op de goede manier, zonder er te diep op in te gaan, maar wel voldoende om het even te ervaren.

Ik wilde meer tevredenheid en rust krijgen in mijn werk als zelfstandige. Dat doel heb ik behaald. Ik haal nu meer plezier uit mijn werk, en tegelijkertijd ben ik professioneler geworden.

REFERENTIE COACHEE

Ik ken Wendy al als een eerlijk, warm en betrokken persoon met een enorme inzet bij alles wat ze doet.  Wendy laat je door de vragen die ze stelt en de dingen die ze je laat doen, zelf nadenken. Ze gebruikt verschillende disciplines en invalshoeken waardoor je snel tot nieuwe inzichten komt over je eigen gedrag. Door mijn ADD blijkt het moeilijk om mij op de ‘gebruikelijke’ manier te coachen en is in goed overleg besloten dat ik hier specialistisch(er) hulp voor zoek. Ik heb zat coaches meegemaakt die je rustig door laten rommelen. Ze gaf hierbij meteen een suggestie die ik kan opvolgen.

Ik ben wel blij met de oefeningen die we gedaan hebben en helpt het plannings-raamwerk dat we samen hebben gemaakt me nog iedere dag.

REFERENTIE COACHEE

Wendy luistert goed, is vakkundig en prettig. Ze komt oprecht geïnteresseerd over en liet me op m’n gemak voelen tijdens het gehele traject. Dit heeft voor vertrouwen gezorgd en ik denk ook dat dit heeft geresulteerd in een betere uitkomst van het traject.

Het meest opvallende aan het coachingtraject was dat ik een paar dingen over mezelf heb geleerd die ik nog niet wist. Dat heeft mij positief verrast aan het coachingtraject. Nuttig en leerzaam.

REFERENTIE COACH

Modellen

WAAR IK VEEL MEE WERK

  • Transactionele analyse (TA)

  • Voice dialogue  (VD)

  • Bateson

  • Systemsich werken

  • Oplossingsgericht coachen

  • NLP

Tarieven coaching

Belastingaftrek ondernemers & ZZP’ers: Voor ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar is. Check op www.belastingdienst.nl wat voor jou van toepassing is. Vaak heeft een werkgever een budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je dit besteden aan coaching of opleidingen.

Het intake gesprek is gratis en doe ik online.

Een coach gesprek duurt 75 tot 90 minuten.

Gemiddeld duurt een coach traject 5/6 sessies. Dat is afhankelijk van wat je vraag is.

  • ZZP-ers en Particulieren: 125 euro (exclusief 21% btw)
  • Zakelijk: 195 euro (exclusief 21% btw)
  • In company: offerte op aanvraag

Waar wordt deze coaching gegeven?

De standaard locatie is in Amsterdam Oost|Watergraafsmeer Oost en is rustig en prettig. Koffie en thee zijn inbegrepen. Een andere locatie in het land is ook bespreekbaar.

Contact

Met welke vraag kan ik je verder helpen?

Samen maken we je doelen helder en bepalen we de aanpak die bij je past. Stuur mij een bericht: dan neem ik contact met je op. Vul het formulier in of bel: 06-21205977.

Tot gauw!

Ik help je graag verder!

Neem contact op