Coaching Amsterdam | Utrecht | Haarlem | Almere

Coach voor (Young)professionals

Media | Zorg | Onderwijs | Hotellerie| Gemeenten | Overheid | Accountancy | Finance |

Waarom kiezen voor mij?

Als gedragsveranderingscoach bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en gecertificeerd DISC-coach, ben ik jouw betrouwbare gids op het pad naar verandering. Ik bekijk jouw vraagstuk ook vanuit een systemisch perspectief voor een compleet beeld.

Tijdens onze sessies gaan we verder dan alleen praten. Met opstellingen, fysieke oefeningen en visualisaties brengen we jouw vraagstukken tot leven, zodat je ze niet alleen begrijpt, maar ook voelt. Soms weet je lichaam al lang wat er speelt, terwijl je hoofd nog aan het rationaliseren is. En voor wie wil, kunnen we zelfs al wandelend in de natuur of via e-coaching aan de slag.

Door inzicht te geven in jouw gedragspatronen, bied ik jou de vrijheid om bewuste keuzes te maken die écht bij jou passen en jou helpen om jouw doelen te bereiken. Cliënten beschrijven mij als een open, eerlijke coach die zowel prikkelt tot nadenken als praktisch aan de slag gaat. Geen zweverig gedoe, maar concrete stappen richting groei!

Hoezo coaching?

Voel je je steeds weer vastlopen in dezelfde patronen? Het is frustrerend, dat begrijp ik maar al te goed. Maar laten we eerlijk zijn, als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je ook steeds weer dezelfde resultaten. En dat is toch niet waar je naar verlangt?

Het goede nieuws is dat je altijd opties hebt. Je kunt ervoor kiezen om iets te veranderen, om het te accepteren zoals het is, of zelfs om er afscheid van te nemen. Maar wat is de juiste keuze voor jou? En welke stappen kun je zetten om die verandering te bewerkstelligen?

Als coach en voorstander van groei, help ik je graag om inzichten te verkrijgen en praktische handvaten te ontdekken waarmee je echte vooruitgang kunt boeken. Want weten wat je écht wilt en waar je patronen vandaan komen, is de sleutel tot persoonlijke groei en geluk. Laten we samen ontdekken hoe jij weer volledig in je kracht kunt staan en authentiek kunt leven.

 Voorbeelden

Een goed gesprek kan verhelderend zijn, maar echte verandering begint pas wanneer je bereid bent om dieper te graven. Coaching is voor degenen die zichzelf willen uitdagen, die willen reflecteren op hun eigen handelen en openstaan voor groei.

Herken je jezelf in een van deze voorbeelden?

 • Ik verlang naar innerlijke rust.
 • Het is moeilijk voor me om ‘nee’ te zeggen.
 • Ik worstel met onzekerheid en subassertiviteit.
 • Ik voel me richtingloos en weet niet waar te beginnen.
 • Spanning speelt me parten.
 • Ik wil meer invloed uitoefenen op mijn werk.
 • Mijn energieniveau kan wel een boost gebruiken.
 • Ik wil me minder snel aangevallen voelen.
 • Dominante collega’s maken me onzeker.

Als je jezelf hierin herkent, dan is coaching misschien wel de stap die je nodig hebt om verandering te bewerkstelligen. Samen kunnen we aan de slag gaan om jouw doelen te bereiken en je leven positief te transformeren.

 

Coaching op een rij:

 • 30 minuten intake gesprek is kosteloos, vrijblijvend en online.

 • circa 5 sessies duurt een Coachtraject.

 • 75-90 minuten duurt een Coachsessie

 • De gesprekken zijn 100% maatwerk en 1-op-1

 • Locaties zijn in Het Coachhuis in Amsterdam, Utrecht en Haarlem. Wandel en online coaching is mogelijk.

 • Tarieven: informeer naar de mogelijkheden.

  Alle tarieven zijn ex 21% btw

Referenties

De werkwijze is zeer grondig, en met veel humor. Uiteindelijk zorgt Wendy dat je zelf met veel antwoorden kunt komen. Flexibel en doortastend. Raakt de kern. Het coach traject is erg goed opgezet en dus zeer professioneel. Duidelijkheid waaraan gewerkt gaat worden en dit stap voor stap afhandelen. Ook flexibel om onderwerpen te behandelen die nodig blijken te zijn gaandeweg.

REFERENTIE COACHEE

Wendy heeft een scherp anaytische kijk op zaken, is op een goede manier direct en confronterend indien nodig, zonder zaken voor te kauwen..Wat ik daarmee bedoel is dat zij je meer helpt jezelf te analyseren. Dat doet zij niet voor je, dat moet je zelf doen.. Zelf tot inzichten komen. Zij helpt je soms alleen een richting op. Ze stelt veel open vragen en stimuleert je om zelf over zaken na te denken.

REFERENTIE COACHEE

Het traject is een zeer persoonlijke rit. Wat mij persoonlijk opviel is dat Wendy vooral mij liet onderzoeken. Ze is ‘to the point’ en niet eromheen draaien. Waar zit het probleem nu echt, en het onderzoek hierna. Wendy probeert naar het diepere probleem te zoeken ipv alleen het oppervlak te raken. De betrokkenheid is hoog echter is het ook zakelijk en is er weinig tijd voor smalltalk. Dit is niet erg maar maakt de sessies erg intens.

REFERENTIE COACHEE

De betrokkenheid van Wendy was zeer groot, warm en meelevend. Ze heeft me bewust gemaakt van het probleem. We hebben in de sessies zeer gevarieerde gesprekken gehad.  Ik voelde me snel op mijn gemak bij Wendy. Hierdoor zijn er gesprekken geweest over onderwerpen waarvan ik niet wist dat daar ook vraagstukken lagen. De winst waaraan Wendy mij heeft geholpen is dat ik bij elke beslissing kan inzien dat ik een keuze hebt en het zelf moet doen.

REFERENTIE COACHEE

Wendy is doelgericht, clientgericht, oplossingsgericht en dat doet ze rustig en beheerst. Ze stelde mij snel op mijn gemak. Ze stelt gerichte vragen en wacht dan rustig op antwoord. Ze nam mij heel serieus. Maar ook konden we vaak luchtig een gesprek voeren en ook een grapje maken.

Coaching bij Wendy heeft mij bewuster gemaakt en ik ben meer naar mijzelf gaan kijken en heb mede daardoor een belangrijke stap sneller gemaakt voor mijn gevoel.

REFERENTIE COACHEE

Ik vind Wendy een prachtige mix hebben van betrokkenheid en to-the-point en analytisch zijn. Ze kon vlijmscherp de vinger op de zere plek leggen. Het begon luchtig, ik dacht zelf dat we de problemen samen makkelijk even konden ‘fixen’. Maar al snel bleek dat er oude mechanismen zitten onder de door mij ervaren problemen. Die wist Wendy heel snel boven tafel te krijgen door het stellen van vragen. Wendy deed dat precies op de goede manier, zonder er te diep op in te gaan, maar wel voldoende om het even te ervaren.

Ik wilde meer tevredenheid en rust krijgen in mijn werk als zelfstandige. Dat doel heb ik behaald. Ik haal nu meer plezier uit mijn werk, en tegelijkertijd ben ik professioneler geworden.

REFERENTIE COACHEE

Ik ken Wendy al als een eerlijk, warm en betrokken persoon met een enorme inzet bij alles wat ze doet.  Wendy laat je door de vragen die ze stelt en de dingen die ze je laat doen, zelf nadenken. Ze gebruikt verschillende disciplines en invalshoeken waardoor je snel tot nieuwe inzichten komt over je eigen gedrag. Door mijn ADD blijkt het moeilijk om mij op de ‘gebruikelijke’ manier te coachen en is in goed overleg besloten dat ik hier specialistisch(er) hulp voor zoek. Ik heb zat coaches meegemaakt die je rustig door laten rommelen. Ze gaf hierbij meteen een suggestie die ik kan opvolgen.

Ik ben wel blij met de oefeningen die we gedaan hebben en helpt het plannings-raamwerk dat we samen hebben gemaakt me nog iedere dag.

REFERENTIE COACHEE

Wendy luistert goed, is vakkundig en prettig. Ze komt oprecht geïnteresseerd over en liet me op m’n gemak voelen tijdens het gehele traject. Dit heeft voor vertrouwen gezorgd en ik denk ook dat dit heeft geresulteerd in een betere uitkomst van het traject.

Het meest opvallende aan het coachingtraject was dat ik een paar dingen over mezelf heb geleerd die ik nog niet wist. Dat heeft mij positief verrast aan het coachingtraject. Nuttig en leerzaam.

REFERENTIE COACH

Zin om een intake te plannen?

Waarom zou je wachten om actie te ondernemen als je nu al last hebt van bepaalde uitdagingen? Gun het jezelf om stappen te zetten naar een betere versie van jezelf. Neem vandaag nog contact met me op om een intake te plannen. Samen kunnen we werken aan het overwinnen van obstakels en het realiseren van jouw doelen. Je verdient het om gelukkiger en meer voldaan te zijn in het leven. Ja toch!?

M: info@wendyriksen.nl | T:06-21205977