Coaching Amsterdam Oost

Systemisch Coach voor professionals

Media | Zorg | Onderwijs | Hotellerie | ICT | Accountancy

Waarom kiezen voor mij?

Ik ben geregistreerd Coach gedragsverandering bij de NOBCO (Nederlandse orde van Beroepscoaches). Daarnaast gecertificeerd DISC coach. In mijn coaching trajecten kijk ik ook systemisch naar je vraag.

In de sessies maak ik naast onze gesprekken ook gebruik van opstellingen, fysieke oefeningen en visualisaties. Zodat je meer in je lijf ervaart dan alleen erover te praten. Soms weet je lijf allang hoe het zit, alleen is je hoofd het nog aan het rationaliseren. Voor wie wil, bestaat er ook de mogelijkheid om te gaan wandelen in de natuur of om e-coaching te doen .

Door je inzicht te geven in het hoe en waarom van je gedragspatronen, geef ik je keuzevrijheid. Zodat je keuzes kunt maken, die je wel helpen om je doel te bereiken en ook bij jezelf te blijven. Groeien dus!

Cliënten omschrijven mij als open en eerlijk persoon die je aan het denken zet en praktisch aan het werk zet. Geen zweverig gedoe ;-)

Hoezo coaching?

Je bent gewend om dingen op een bepaalde manier aan te pakken en dat werkte meestal prima. Tot nu. Niets zo frusterend als je steeds weer  vastloopt in je eigen groef.

Als je niet tevreden bent met een aspect in je leven en werk, dan kun je 3 dingen doen:
1: het veranderen;
2: het accepteren;
3: afscheid nemen van dat aspect.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd al kreeg. Meer van hetzelfde dus. Waarop heb je dan wel invloed en waarop niet?
Wat zijn de mogelijkheden die je hebt om je situatie te veranderen die jou weer gelukkiger gaat maken?

Groei is een belangrijke waarde voor mij. Ik gun iedereen inzichten en handvaten om stappen te kunnen en durven zetten en daardoor ook te groeien. Weten wat je waarden zijn en waar patronen vandaan komen, geeft je focus en richting. Doen wat je echt wilt doen in plaats van wat je kunt. Authenticiteit, mentaal en fysiek lekker in je vel zitten, dat maakt het verschil!

Ben jij geschikt voor coaching?

Een goed gesprek maakt nog geen coaching, maar kan zeker handvaten bieden. Coaching is voor diegenen die wil reflecteren op het eigen handelen. Die naar de eigen blinde vlekken wil  kijken en wil oefenen met ander gedrag.

Voorbeelden:

Ik wil meer innerlijke rust. 

Ik vind ‘nee’ zeggen moeilijk.

Ik ben onzeker en subassertief.

Ik wil weet niet wat ik wil en hoe te beginnen.

Ik heb last van spanning.

Ik wil meer invloed hebben op mijn werk.

Ik wil weer meer energie.

Ik wil mij minder aangevallen voelen.

Ik word onzeker van dominante collega’s.

etc.

Coaching op een rij:

  • 30 minuten intake gesprek is kosteloos, vrijblijvend en online.

  • circa 5 sessies duurt een Coachtraject.

  • 75-90 minuten duurt een Coachsessie

  • De gesprekken zijn 100% maatwerk en 1-op-1

  • Locaties zijn in Het Coachhuis in Amsterdam, Utrecht en Haarlem. Wandel en online coaching is mogelijk.

  • Particulier tarief: 130 euro per sessie van 1,5 uur

    Zakelijke tarieven per sessie:  175 euro per sessie van 1,5 uur (Amsterdam)

    Alle tarieven zijn ex 21% btw

Referenties

De werkwijze is zeer grondig, en met veel humor. Uiteindelijk zorgt Wendy dat je zelf met veel antwoorden kunt komen. Flexibel en doortastend. Raakt de kern. Het coach traject is erg goed opgezet en dus zeer professioneel. Duidelijkheid waaraan gewerkt gaat worden en dit stap voor stap afhandelen. Ook flexibel om onderwerpen te behandelen die nodig blijken te zijn gaandeweg.

REFERENTIE COACHEE

Wendy heeft een scherp anaytische kijk op zaken, is op een goede manier direct en confronterend indien nodig, zonder zaken voor te kauwen..Wat ik daarmee bedoel is dat zij je meer helpt jezelf te analyseren. Dat doet zij niet voor je, dat moet je zelf doen.. Zelf tot inzichten komen. Zij helpt je soms alleen een richting op. Ze stelt veel open vragen en stimuleert je om zelf over zaken na te denken.

REFERENTIE COACHEE

Het traject is een zeer persoonlijke rit. Wat mij persoonlijk opviel is dat Wendy vooral mij liet onderzoeken. Ze is ‘to the point’ en niet eromheen draaien. Waar zit het probleem nu echt, en het onderzoek hierna. Wendy probeert naar het diepere probleem te zoeken ipv alleen het oppervlak te raken. De betrokkenheid is hoog echter is het ook zakelijk en is er weinig tijd voor smalltalk. Dit is niet erg maar maakt de sessies erg intens.

REFERENTIE COACHEE

De betrokkenheid van Wendy was zeer groot, warm en meelevend. Ze heeft me bewust gemaakt van het probleem. We hebben in de sessies zeer gevarieerde gesprekken gehad.  Ik voelde me snel op mijn gemak bij Wendy. Hierdoor zijn er gesprekken geweest over onderwerpen waarvan ik niet wist dat daar ook vraagstukken lagen. De winst waaraan Wendy mij heeft geholpen is dat ik bij elke beslissing kan inzien dat ik een keuze hebt en het zelf moet doen.

REFERENTIE COACHEE

Wendy is doelgericht, clientgericht, oplossingsgericht en dat doet ze rustig en beheerst. Ze stelde mij snel op mijn gemak. Ze stelt gerichte vragen en wacht dan rustig op antwoord. Ze nam mij heel serieus. Maar ook konden we vaak luchtig een gesprek voeren en ook een grapje maken.

Coaching bij Wendy heeft mij bewuster gemaakt en ik ben meer naar mijzelf gaan kijken en heb mede daardoor een belangrijke stap sneller gemaakt voor mijn gevoel.

REFERENTIE COACHEE

Ik vind Wendy een prachtige mix hebben van betrokkenheid en to-the-point en analytisch zijn. Ze kon vlijmscherp de vinger op de zere plek leggen. Het begon luchtig, ik dacht zelf dat we de problemen samen makkelijk even konden ‘fixen’. Maar al snel bleek dat er oude mechanismen zitten onder de door mij ervaren problemen. Die wist Wendy heel snel boven tafel te krijgen door het stellen van vragen. Wendy deed dat precies op de goede manier, zonder er te diep op in te gaan, maar wel voldoende om het even te ervaren.

Ik wilde meer tevredenheid en rust krijgen in mijn werk als zelfstandige. Dat doel heb ik behaald. Ik haal nu meer plezier uit mijn werk, en tegelijkertijd ben ik professioneler geworden.

REFERENTIE COACHEE

Ik ken Wendy al als een eerlijk, warm en betrokken persoon met een enorme inzet bij alles wat ze doet.  Wendy laat je door de vragen die ze stelt en de dingen die ze je laat doen, zelf nadenken. Ze gebruikt verschillende disciplines en invalshoeken waardoor je snel tot nieuwe inzichten komt over je eigen gedrag. Door mijn ADD blijkt het moeilijk om mij op de ‘gebruikelijke’ manier te coachen en is in goed overleg besloten dat ik hier specialistisch(er) hulp voor zoek. Ik heb zat coaches meegemaakt die je rustig door laten rommelen. Ze gaf hierbij meteen een suggestie die ik kan opvolgen.

Ik ben wel blij met de oefeningen die we gedaan hebben en helpt het plannings-raamwerk dat we samen hebben gemaakt me nog iedere dag.

REFERENTIE COACHEE

Wendy luistert goed, is vakkundig en prettig. Ze komt oprecht geïnteresseerd over en liet me op m’n gemak voelen tijdens het gehele traject. Dit heeft voor vertrouwen gezorgd en ik denk ook dat dit heeft geresulteerd in een betere uitkomst van het traject.

Het meest opvallende aan het coachingtraject was dat ik een paar dingen over mezelf heb geleerd die ik nog niet wist. Dat heeft mij positief verrast aan het coachingtraject. Nuttig en leerzaam.

REFERENTIE COACH

Zin om een intake te plannen?

Cliënten omschrijven mij als iemand die warm, oprecht en pragmatisch is.

Ik gun je groei, inzichten en handvaten om stappen te kunnen en durven zetten. Mentaal en fysiek lekker in je vel zitten, dat maakt het verschil, zodat je kunt groeien.

Op deze website en mijn linked-in profile zijn mijn referenties te lezen.

Zin om te investeren en nieuwsgierig geworden wat ik voor jou of je team kan betekenen? Mail of app/bel mij dan voor een intake gesprek

M: info@wendyriksen.nl | T:06-21205977