Coaching Amsterdam Oost

Coaching 

Media professionals

Zorg professionals

Hotel professionals

Wat houdt coaching in?

Door gedragspatronen samen te ontdekken en inzicht te krijgen in het hoe en waarom je doet wat je doet, geef ik je keuzevrijheid in je gedragsreflexen. Door mijn vragen, zet ik je aan het denken en laat ik je ervaren. Ik geef je handvatten zodat je zelf jouw keuzes kunt maken., die je dichter bij je doel brengen.

Voor het intakegesprek stuur ik je een formulier met daarin een aantal gerichte vragen. Tijdens het intake gesprek bepalen we je doel en waarden en formuleren we waar je aan wilt werken. Het is belangrijk dat we beide een klik voelen en ontspannen het traject in kunnen gaan. Tijdens de coachingsgesprekken (75-90 minuten) ligt de focus op jouw vraag en kijken we wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Pas wanneer je je doel hebt behaald of tevreden bent met het resultaat, sluiten we af.

Mocht je losse gesprekken willen hebben om ergens over te sparren en/of van gedachte te wisselen, dan kan dat ook. Coaching in English is ook mogelijk

Voor wie is coaching?

Als je je in deze vragen herkent, is coaching iets voor jou:

Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen?

Hoe kan ik mijn zichtbaarheid vergroten in mijn werk?

Hoe geef ik mijn grenzen aan?

Hoe  kan ik mijzelf beter profileren?

Hoe kan ik tactischer communiceren?

Hoe bewaar ik een juiste werk – privé balans?

Hoe blijf ik gastvrij onder druk?

Hoe ga ik om met heftige emoties van anderen en mijzelf?

Hoe ga ik om met verschillende belangen?

Hoe kan ik assertiever communiceren?

Ik wil een andere loopbaan, maar weet niet hoe of wat ik wil en kan?

Hoe blijf ik in mijn kracht onder hoge werkdruk en stress?

Hoe ga ik om met dominante types?

Waarom is coaching belangrijk?

Niets zo frusterend als dat je steeds vastloopt in dezelfde groef. Je weet dat je iets anders wilt, maar niet hoe.

Als je niet tevreden bent met een aspect in je leven, dan kun je 3 dingen doen:
1: het veranderen;
2: het accepteren;
3: ermee stoppen.

Waarop heb je invloed en waarop niet?
Wat zijn de mogelijkheden die je hebt om de situatie te veranderen in een richting die jou weer gelukkiger gaat maken?

Ik gun iedereen inzichten en handvaten om stappen te kunnen en durven zetten. Weten wat je waarden zijn, geeft je richting. Doen wat je echt wilt doen en reageren vanuit verbinding met jezelf en de ander. Mentaal en fysiek lekker in je vel zitten, dat maakt het verschil!

MODELLEN WAAR IK VEEL MEE WERK

  • Transactionele analyse (TA)

  • Bateson

  • Systemsich werken

  • Oplossingsgericht coachen

  • Voice dialogue  (VD)

  • NLP

Referenties

De werkwijze is zeer grondig, en met veel humor. Uiteindelijk zorgt Wendy dat je zelf met veel antwoorden kunt komen. Flexibel en doortastend. Raakt de kern. Het coach traject is erg goed opgezet en dus zeer professioneel. Duidelijkheid waaraan gewerkt gaat worden en dit stap voor stap afhandelen. Ook flexibel om onderwerpen te behandelen die nodig blijken te zijn gaandeweg.

REFERENTIE COACHEE

Wendy heeft een scherp anaytische kijk op zaken, is op een goede manier direct en confronterend indien nodig, zonder zaken voor te kauwen..Wat ik daarmee bedoel is dat zij je meer helpt jezelf te analyseren. Dat doet zij niet voor je, dat moet je zelf doen.. Zelf tot inzichten komen. Zij helpt je soms alleen een richting op. Ze stelt veel open vragen en stimuleert je om zelf over zaken na te denken.

REFERENTIE COACHEE

Het traject is een zeer persoonlijke rit. Wat mij persoonlijk opviel is dat Wendy vooral mij liet onderzoeken. Ze is ‘to the point’ en niet eromheen draaien. Waar zit het probleem nu echt, en het onderzoek hierna. Wendy probeert naar het diepere probleem te zoeken ipv alleen het oppervlak te raken. De betrokkenheid is hoog echter is het ook zakelijk en is er weinig tijd voor smalltalk. Dit is niet erg maar maakt de sessies erg intens.

REFERENTIE COACHEE

De betrokkenheid van Wendy was zeer groot, warm en meelevend. Ze heeft me bewust gemaakt van het probleem. We hebben in de sessies zeer gevarieerde gesprekken gehad.  Ik voelde me snel op mijn gemak bij Wendy. Hierdoor zijn er gesprekken geweest over onderwerpen waarvan ik niet wist dat daar ook vraagstukken lagen. De winst waaraan Wendy mij heeft geholpen is dat ik bij elke beslissing kan inzien dat ik een keuze hebt en het zelf moet doen.

REFERENTIE COACHEE

Wendy is doelgericht, clientgericht, oplossingsgericht en dat doet ze rustig en beheerst. Ze stelde mij snel op mijn gemak. Ze stelt gerichte vragen en wacht dan rustig op antwoord. Ze nam mij heel serieus. Maar ook konden we vaak luchtig een gesprek voeren en ook een grapje maken.

Coaching bij Wendy heeft mij bewuster gemaakt en ik ben meer naar mijzelf gaan kijken en heb mede daardoor een belangrijke stap sneller gemaakt voor mijn gevoel.

REFERENTIE COACHEE

Ik vind Wendy een prachtige mix hebben van betrokkenheid en to-the-point en analytisch zijn. Ze kon vlijmscherp de vinger op de zere plek leggen. Het begon luchtig, ik dacht zelf dat we de problemen samen makkelijk even konden ‘fixen’. Maar al snel bleek dat er oude mechanismen zitten onder de door mij ervaren problemen. Die wist Wendy heel snel boven tafel te krijgen door het stellen van vragen. Wendy deed dat precies op de goede manier, zonder er te diep op in te gaan, maar wel voldoende om het even te ervaren.

Ik wilde meer tevredenheid en rust krijgen in mijn werk als zelfstandige. Dat doel heb ik behaald. Ik haal nu meer plezier uit mijn werk, en tegelijkertijd ben ik professioneler geworden.

REFERENTIE COACHEE

Ik ken Wendy al als een eerlijk, warm en betrokken persoon met een enorme inzet bij alles wat ze doet.  Wendy laat je door de vragen die ze stelt en de dingen die ze je laat doen, zelf nadenken. Ze gebruikt verschillende disciplines en invalshoeken waardoor je snel tot nieuwe inzichten komt over je eigen gedrag. Door mijn ADD blijkt het moeilijk om mij op de ‘gebruikelijke’ manier te coachen en is in goed overleg besloten dat ik hier specialistisch(er) hulp voor zoek. Ik heb zat coaches meegemaakt die je rustig door laten rommelen. Ze gaf hierbij meteen een suggestie die ik kan opvolgen.

Ik ben wel blij met de oefeningen die we gedaan hebben en helpt het plannings-raamwerk dat we samen hebben gemaakt me nog iedere dag.

REFERENTIE COACHEE

Wendy luistert goed, is vakkundig en prettig. Ze komt oprecht geïnteresseerd over en liet me op m’n gemak voelen tijdens het gehele traject. Dit heeft voor vertrouwen gezorgd en ik denk ook dat dit heeft geresulteerd in een betere uitkomst van het traject.

Het meest opvallende aan het coachingtraject was dat ik een paar dingen over mezelf heb geleerd die ik nog niet wist. Dat heeft mij positief verrast aan het coachingtraject. Nuttig en leerzaam.

REFERENTIE COACH

Tarieven coaching

Belastingaftrek ondernemers & ZZP’ers: Voor ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar is. Check op www.belastingdienst.nl wat voor jou van toepassing is.

Vaak heeft een werkgever een budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je dit besteden aan coaching of opleidingen.

Het intake gesprek is gratis. Gemiddeld duurt een coachtraject 6 sessies. Dat is afhankelijk van wat je hulpvraag is.

Een coachgesprek duurt 75 – 90 minuten.

  • Particulieren: 125 euro per sessie (exclusief 21% btw)
  • Zakelijk: 165 euro  per sessie (exclusief 21% btw)
  • In company: offerte op aanvraag

Waar wordt deze coaching gegeven?

De standaard locatie is in Amsterdam Oost | Watergraafsmeer Oost en is rustig en prettig.  Een andere locatie in het land is ook bespreekbaar.

Contact

Ik ben praktisch ingesteld en effectief in mijn werk als Coach. Tijdens onze gesprekken gebruik ik ook oefeningen waardoor je dingen meer ervaart, dan alleen erover te praten. Online coaching is ook mogelijk. Daarnaast coach ik ook in het Engels.

Doordat ik zelf jarenlang heb gewerkt in diverse bedrijven, weet hoe het ‘in de echte wereld’. werkt. Plus dat ik op 3 lagen met je kan werken. Op bewustwording, communicatievaardigheden en/of acceptatie van dat waar je last van hebt.

Cliënten en opdrachtgevers, omschrijven mij als iemand die oprecht en pragmatisch is met een vleugje met humor en lef.

Ik gun iedereen inzichten en handvaten om stappen te kunnen en durven zetten. Mentaal en fysiek lekker in je vel zitten, dat maakt het verschil!

Op deze website en mijn linked-in profile zijn mijn referenties te lezen.

Nieuwsgierig geworden wat ik voor jou of je team kan betekenen? Mail of bel mij dan voor een vrijblijvend gesprek.

Ik help je graag verder!