Over Wendy Riksen

Ik ben to the point, gestructureerd, betrouwbaar en heb lef.

Als ik als leidinggevende 20 jaar geleden meer zelfkennis en inzichten had gehad, dan was mijn carriere pad heel anders gelopen. Elke 2 jaar wisselde ik van baan. Ik had moeite met constructief communiceren met mijn manager als ik de gang van zaken anders wilde; ik voelde me soms niet gezien en gewaardeerd en ging dan nog veel harder werken. Tegelijkertijd ging ik ook zitten mopperen over mijn ongenoegen. Als ik dan nog geen respons kreeg, dan ging ik gewoon weg.  Doei! Als ik toen had geweten wat ik nu weet, hoe ik mijn inzet effectiever en efficiënter zou kunnen inzetten en ook hoe ik dat soort gesprekken had moeten aanpakken, dan was mijn carriere anders gelopen.

Ik wil die kennis graag delen met anderen die ook vastlopen of moeite hebben met constructief en open communiceren. Door patronen te ontdekken, en inzicht te krijgen in wat en waarom je iets doet en wat voor effect dat op iemand heeft, krijg je kennis over het keuze palet dat je hebt en hoe je dat effectief kan inzetten. Met oog voor je eigen belang EN dat van een ander.

Ik vind het heerlijk om samen te lachen om de rare gewoontes die we uiteindelijk allemaal hebben en dan uit te pluizen hoe je die het beste kunt ombuigen zonder je ware ‘ik’ te verliezen. Vanuit huis heb ik meegekregen dat als je iets wilt bereiken, je daar hard voor moet werken. Mijn ambitie heeft me altijd gedreven en verder gebracht met de nodige leerzame hobbels. Ik hou van dynamiek en verandering.

Achtergrond:
20 jaar ervaring als leidinggevende in diverse bedrijven.

Opleidingen:

 • NONONS Coach Intensive opleiding,

 • Lid van de NvVT Nederlandse vereniging van Trainingsacteurs,

 • Trainingsacteuropleiding bij Hebbes Academy,

 • Theaterschool de Trap,

 • maart 2020 afronding  ‘Train de Trainer’ cursus bij ‘Bridge2learn’.

Keurmerken

NOBCO - Wendy Riksen training & coachinEMCC - Wendy Riksen training & coachinNVT - Wendy Riksen training & coaching

IK BEN

 • praktisch inzetbaar
 • eerlijk
 • resultaatgericht
 • efficient
 • gestructureerd en breng overzicht in je hoofd

JIJ ZOEKT

 • balans, structuur, rust
 • aandacht en waardering
 • zelfsturing en invloed
 • verandering en zingeving
 • loopbaanbegeleiding

JIJ GAAT

 • keuzes maken die je zelf wilt
 • de sky als the limit zien
 • je eigen richting bepalen
 • verschil kunnen maken
 • gezien en gewaardeerd worden

Anderen over Wendy Riksen

Rotsvast vertrouwen dat iedereen op eigen benen kan staan.

Heeft Pippie’s motto ‘ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan’.

Loopt wel de halve marathon maar niet de triathlon want heeft alleen zwemdiploma A.

Houdt veel van leren maar heeft een pesthekel aan onderuit gaan.

Stronteigenwijs maar vindt dat zelf best meevallen.

Non verbaal een open boek.

Anderen over Wendy Riksen

Rotsvast vertrouwen dat iedereen op eigen benen kan staan.

Heeft Pippie’s motto ‘ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan’.

Loopt wel de halve marathon maar niet de triathlon want heeft alleen zwemdiploma A.

Houdt veel van leren maar heeft een pesthekel aan onderuit gaan.

Stronteigenwijs maar vindt dat zelf best meevallen.

Non verbaal een open boek.

Contact

Afspraak maken of een offerte opvragen? 

Ik help je graag verder!

Neem contact op