Wie ben ik

Begin jaren 90 (vorige eeuw ;-)) stapte ik de sprankelende wereld van de horeca binnen, rechtstreeks naar een 5-sterrenhotel in Amsterdam als restaurant supervisor. Een avontuur dat me langs verschillende functies leidde, van Head of Housekeeping tot regiomanager hotel schoonmaakonderhoud van 4 hotels. Daarna nog een paar jaar in de ICT personele zaken. Maar na een tijd dacht ik: “Hmmm dit is het ook niet… wat nu?” Die drang naar iets nieuws bracht me naar de bruisende TV-mediawereld, waar ik binnen no-time opklom van producer tot TV-productieleider. Toch begon het na 12 jaar weer te kriebelen. Ik wilde iets waar mijn hart sneller van ging kloppen, iets wat er écht toe deed. En zo begon mijn avontuur in de wereld van acteren en trainingsacteren, wat later werd uitgebreid met opleidingen en werk als Systemisch life coach en Trainer in persoonlijk leiderschap.

Groeien, dat is waar het voor mij om draait. Ik gun iedereen de kans om stappen te zetten en te groeien. Want als je je waarden kent, heb je een kompas voor richting en focus. Van binnen naar buiten toe. Ik geloof in het aanreiken van praktische tools en inzichten die bij je passen, zodat jij die stappen kunt zetten. Meer rust, meer geluk, en weten waar je het allemaal voor doet, dat is waar ik jou bij wil helpen! Ben je klaar voor deze reis?

Nieuwsgierig geworden en zin om in jezelf of je team te investeren?

M: info@wendyriksen.nl | T: 06-21205977

Opleidingen:

 • Systemisch coachen, Bert Hellinger Instituut

 • Coach Expert opleiding, NONONS

 • Coach Intensive opleiding, NONONS

 • Train de Trainer cursus, Bridge2learn

 • Senior Trainingsgacteur gecertificeerd lid NVvT Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs

 • Trainingsacteuropleiding bij Hebbes Academy

 • Theaterschool de Trap

 • HBO Facility Management

 • HBO Hoge Hotelschool Leeuwarden propedeuse

Keurmerken

Disc gedrag en drijfveren
NOBCO gecertificeerd coach - Wendy Riksen training & coaching
EMCC - Wendy Riksen training & coachin
NVvT - Wendy Riksen training & coaching
Coachfinder lid
CRKBO Docent

IK BEN

 • praktisch ingesteld
 • direct
 • resultaatgericht
 • empathisch
 • er om jou verder te helpen

JIJ WILT

 • meer impact maken
 • gezien en gewaardeerd worden
 • weten wat je waarden en talenten zijn
 • feedback kunnen geven
 • omgaan met emoties en agressie

JIJ GAAT

 • keuzes maken die je zelf wilt
 • jezelf meer begrijpen
 • je eigen richting bepalen
 • het verschil kunnen maken
 • gezien en gewaardeerd worden

Ja! Ik wil nu een afspraak