Over Wendy Riksen

Ik ben to the point, pragmatisch, betrouwbaar en heb lef.

Als ik als leidinggevende 20 jaar geleden meer zelfkennis en inzichten in mijn gedragspatronen had gehad, dan was mijn carrière pad heel anders gelopen. Ik voelde me soms niet gehoord en gewaardeerd en ging dan nog veel harder werken om dat te bereiken. Tegelijkertijd ging ik ook mopperen over mijn ongenoegen. Als ik dan nog geen respons kreeg, dan ging ik gewoon weg.  Doei! Als ik toen had geweten wat ik nu weet, hoe ik mijn inzet effectiever en efficiënter had kunnen inzetten en ook hoe ik lastige gesprekken had moeten aanpakken, had ik minder conflicten en stress gehad en meer werkgeluk. Vanuit huis heb ik meegekregen dat als je iets wilt bereiken, je daar hard voor moet werken. Mijn ambitie heeft me altijd gedreven en verder gebracht met de nodige leerzame hobbels. Ik hou wel van dynamiek en verandering.

Ik wil de kennis graag delen met anderen die ook vastlopen in hun werk of moeite hebben met constructief en open communiceren waarin beide partijen zich gelijkwaardig voelen. Met oog voor je eigen belang EN dat van een ander. De uitdagingen en moeilijkheden die ik jarenlang zelf heb kunnen ervaren, neem ik mee in mijn huidige werk als Coach, Trainer, Trainingsacteur.
Door patronen te ontdekken en inzicht te krijgen in het hoe en waarom je iets blijft doen en wat voor effect dat heeft, help ik je met inzicht krijgen in het keuze palet dat je hebt en hoe je dat anders kunt gaan inzetten.
Ik vind het heerlijk om samen te lachen om de ‘rare’ gewoontes die we uiteindelijk allemaal hebben en dan uit te pluizen hoe je die het beste kunt ombuigen zonder je ware ‘ik’ te verliezen.
Ik weet een ontspannen sfeer neer te zetten waarin een ieder zich veilig voelt om zich open te stellen en zijn/haar verhaal te vertellen.

Ik heb jarenlang onder meer als leidinggevende gewerkt binnen TV productiehuizen, Publieke Omroepen, horeca, hotellerie en ICT.

Opleidingen:

 • Coach Intensive opleiding, NONONS

 • Coach Expert opleiding, NONONS

 • NOBCO gecertificeerd en geregistreerd coach

 • Train de Trainer cursus, Bridge2learn

 • Trainingsacteuropleiding bij Hebbes Academy,

 • Theaterschool de Trap,

 • Lid van de NvVT Nederlandse vereniging van Trainingsacteurs,

Keurmerken

NOBCO - Wendy Riksen training & coachinEMCC - Wendy Riksen training & coachinNVT - Wendy Riksen training & coaching

IK BEN

 • praktisch inzetbaar
 • eerlijk
 • resultaatgericht
 • efficient
 • gestructureerd en breng overzicht in je hoofd

JIJ ZOEKT

 • balans, structuur, rust
 • aandacht en waardering
 • zelfsturing en invloed
 • verandering en zingeving
 • loopbaanbegeleiding

JIJ GAAT

 • keuzes maken die je zelf wilt
 • de sky als the limit zien
 • je eigen richting bepalen
 • verschil kunnen maken
 • gezien en gewaardeerd worden

Anderen over Wendy Riksen

Rotsvast vertrouwen dat iedereen op eigen benen kan staan.

Heeft Pippie’s motto ‘ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan’.

Loopt wel de halve marathon maar niet de triathlon want heeft alleen zwemdiploma A.

Houdt veel van leren maar heeft een pesthekel aan onderuit gaan.

Stronteigenwijs maar vindt dat zelf best meevallen.

Non verbaal een open boek.

Anderen over Wendy Riksen

Rotsvast vertrouwen dat iedereen op eigen benen kan staan.

Heeft Pippie’s motto ‘ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan’.

Loopt wel de halve marathon maar niet de triathlon want heeft alleen zwemdiploma A.

Houdt veel van leren maar heeft een pesthekel aan onderuit gaan.

Stronteigenwijs maar vindt dat zelf best meevallen.

Non verbaal een open boek.

Contact

Afspraak maken of een offerte opvragen? 

Ik help je graag verder!

Neem contact op