Wie ben ik

In 1995 kreeg ik mijn eerste fulltimebaan bij een 5 sterren hotel in Amsterdam als restaurant supervisor. Na 2 jaar stapte ik over naar een ander hotel als Head of Housekeeping en promoveerde ik na 2 jaar als regiomanager. Na diverse omzwervingen daarna, startte ik in 2002 als producer binnen de TV-mediawereld en klom al snel op naar TV-productieleider. Dat heb ik 12 jaar gedaan en toen wilde ik wat anders, maar geen idee wat. Ik wilde weer iets doen waar ik blij van werd, waar mijn energie van ging stromen. Iets doen wat ertoe deed. Een baan waar mijn kernwaarden in terug te vinden zouden zijn. Onafhankelijkheid, Groei, Authenticiteit, Verbinding, Dynamiek. Het werd een opleiding tot actrice en trainingsacteur en dat pakket heb ik inmiddels na diverse opleidingen uitgebreid. Nu werk ik alweer een paar jaar ook als Systemisch coach en Communicatietrainer.

Groei is een belangrijke waarde voor mij. Ik gun iedereen inzichten en handvaten om stappen durven te zetten en daardoor ook te groeien. Weten wat je waarden zijn, geeft je namelijk focus en richting.  Door je inzicht te geven in het hoe en waarom van je gedragspatronen, geef ik je keuzevrijheid. Zodat je de keuze kunt maken, die je wel helpen om je doel te bereiken en/of patronen te doorbreken.

Je tools en inzichten geven die bij je passen, zodat je stappen kunt gaan zetten. Je laten groeien! Dat is wat ik leuk vind aan mijn werk.Meer rust, meer geluk en weten wat en waarvoor je het doet. Dat gun ik jou ook!

Nieuwsgierig geworden en zin om in jezelf of team te investeren? Mail, bel/app mij dan nu nog.

M:info@wendyriksen.nl | T:06-21205977

Opleidingen:

 • Systemisch coachen, Bert Hellinger Instituut

 • Coach Expert opleiding, NONONS

 • Coach Intensive opleiding, NONONS

 • Train de Trainer cursus, Bridge2learn

 • Senior Trainingsgacteur gecertificeerd lid NVvT Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs

 • Trainingsacteuropleiding bij Hebbes Academy

 • Theaterschool de Trap

 • HBO Facility Management

 • HBO Hoge Hotelschool Leeuwarden propedeuse

Keurmerken

NOBCO gecertificeerd coach - Wendy Riksen training & coaching
EMCC - Wendy Riksen training & coachin
NVvT - Wendy Riksen training & coaching
Coachfinder lid
CRKBO Docent

IK BEN

 • praktisch ingesteld
 • direct
 • resultaatgericht
 • empathisch
 • er om jou verder te helpen

JIJ WILT

 • meer impact maken
 • gezien en gewaardeerd worden
 • weten wat je waarden en talenten zijn
 • feedback kunnen geven
 • omgaan met emoties en agressie

JIJ GAAT

 • keuzes maken die je zelf wilt
 • jezelf meer begrijpen
 • je eigen richting bepalen
 • het verschil kunnen maken
 • gezien en gewaardeerd worden

Ja! Ik wil nu een afspraak