Sparren of een rollenspel oefenen?

Klaar voor een praktische sparringssessie?

Geen zin of tijd voor een langdurig traject? Maar wil je wel scherp blijven? Behoefte aan een sparringpartner voor wat je bezighoudt of om een ‘lastig’ gesprek meteen te oefenen in een rollenspel? Wil je jouw vraag voorleggen aan een professional die luistert, prikkelende vragen stelt en je inspireert? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Met de juiste vragen analyseer ik snel je situatie, waarna we direct tot de kern komen en aan de slag kunnen.

Als je kritisch wilt nadenken over iets waar je mee zit, heb je niets aan een gesprekspartner die het altijd met je eens is of je advies geeft zonder jouw situatie te begrijpen. Je hebt iemand nodig die je uitdaagt om je gedachten te onderzoeken. Dat ben ik.

Deze online sparringsgesprekken zijn perfect voor situaties zoals:

‘Lastige’ gesprekken:

 • Hoe blijf ik rustig te midden van een veeleisende klant of collega?
 • Wat te doen als iemand ontploft van frustratie, boosheid of verdriet?
 • Hoe geef ik feedback zonder dat het uitmondt in een strijd?
 • Hoe breng ik slecht nieuws zonder zelf slachtoffer te worden?
 • Hoe doorbreek ik weerstand zonder zelf in de weerstand te belanden?
 • Hoe overleef ik mijn assessmentgesprek zonder te bezwijken onder stress?
 • Hoe pleit ik voor salarisverhoging zonder mijn baan te verliezen?
 • Hoe deal ik met die collega die altijd ‘ja maar’ zegt of zwijgt als een graf?
 • Hoe coach ik mijn medewerker zonder te vervallen in therapeutische sessies?

Reserveer nu:

Vul het contactformulier in op mijn website en beschrijf je vraag, waarbij je aangeeft dat het om een sparringsgesprek of rollenspel  van 60 minuten gaat.

 1. Na ontvangst van je aanvraag stuur ik je een link en een factuur voor de sessie.
 2. Op het afgesproken tijdstip ontmoeten we elkaar online via Google Meet.
 3. Gedurende de 60 minuten durende sessie bespreken we jouw vraag en gaan we meteen aan de slag.
 4. Na afloop van de sessie kun je weer verder, gewapend met nieuwe inzichten en concrete tools.

Het tarief voor deze online sessie bedraagt €90 exclusief 21% btw.